Andrei Romanovich Chikatilo



Andrei Romanovich Chikatilo (in rusa ruso: Андре́й Рома́нович Чикати́ло) (* Yablochnoye, 16 de octombrie de 1936 - Moscova, 16 de febrero de 1994).Posibil sa fi fost cel mai rau asasin in serie din Uniunea Sovietica cu o activitate criminala in care a comis cel putin 53 de asasinate.Era cunoscut cu supranumele de Macelarul din Rostov unde traia o viata dubla,pe de o parte om casatorit,cu 2 copii,muncitor si membru in partidul comunist iar pe de alta parte se afla viata lui macabra dotata cu o mare abilitate de a isi cistiga increderea copiilor si de a disfruta de crimele lui atroce.

Barbat cu probleme sexuale,impotenta a trait in Rostov del Don,o localitate aflata la 800 km de Moscova,loc unde a ucis pe majoritatea din victimile sale. Locurile lui preferate pentru a isi cauta victime erau statiile de autobuz si de tren...avea o atractie diabolica catre mutilare,sadism,canibalim si ii placea sa scoata intestinele victimilor sale.Dupa 12 ani in care a actuat fara sa il opreasca nimeni a fost pina la urma descoperit in 1990,desi fusese arestat intr-o ocazie si ii fusese comparat singele cu urmele de sperma gasite la o victima...insa analizele au dat negativ ( avea sperma grupa AB dar singele lui nu era aceiasi grupa)si a fost lasat in libertate continuand sa comita crime.Anchetatorii insa erau siguri ca el este autorul si dupa ce l-au urmarit o perioada l-au surprins cind iesea dintr-o padure unde mai lasase o victima.

Dupa ce a fost prins el insusi s-a autointitulat o "eroare a naturii,o bestie infuriata"...in afara de asta,cum am mentionat ii placeau actele de canibalism...devora intestinele si "partile mai moi " ale victimelor.

In 22 de decembrie 1978 a asasinat pentru prima oara o fetita de 9 ani iar ultima crima a comiso in 9 de noiembrie de 1990...find arestad 11 zile mai tirziu. A fost gasit vinovat si executat in 14 de februarie 1994 cu un glont in ceafa.

Leave a Reply

Mi lista de blogs

Castiga bani cu Facebook si Twitter

Con la tecnología de Blogger.