Norbert Poehlke - Asasinul in uniforma



Norbert Poehlke, asasinul cu ciocan a fost un politist german care a fost condamnat pentru asasinarea a 6 persoane si 3 jafuri de banci.
Primul asasinat a fost comis in 1984 cind politia a gasit intr-o parcare pe autostrada corpul unui barbat mort prin inpuscare cu un glont in cap,masina lui fiind gasita la un km de distanta.Dupa cercetari politia a ajuns la concluzia ca aceasi masina fusese folosita la atacarea unei banci in Erbstetten. Asasinul folosise un ciocan pentru a sparge geamul masinii si dupa aceea l-a obligat pe conductor sa coboare si l-a impuscat.

Urmatoarea victima a asasinului cu ciocan a fost Eugene Wethey,de 37 de ani,gasit mort in aceleasi conditii,intr-o parcare de pe o autostrada si o saptamana mai tirziu masina lui a fost implicata intr-un jaf bancar comisa de un om ce avea un pistol intr-o mana si un ciocan in alta.

Al treilea caz a fost Wilfried Scheider ,asasinat pe marginea unei autostrazi cu un glont in cap si o zi mai tirziu masina lui a fost implicata intr-un jaf bancar in Spiegellberg

Norbert a fost prins dintr-o intimplare cind politia anti-terorista a efectuat o descindere in gara din Ludwigsburg si a fost gasita intr-un vestiar din gara uniforma Inspectorului sef Norbert Poelhke,un veteran cu mai mult de 14 ani de activitate in rindurile politiei. Desi nu a fost suspectat in primul moment politia a descoperit mai tirziu ca Norbert avea datorii mari pentru ca fata lui suferea de cancer(decedata ulterior) si avea nevoie de tratament. A fost chemat la interogatorii si cum raspunsurile lui nu au satisfacut pe nimeni politia a cerut un ordin de perchezitie si cind au patruns in casa lui au gasit corpurile sotie lui si fiului cel mare morti prin impuscare in cap.Fiind dat in urmarire prin Interpool a fugit in italia cu fiul lui cel mic,insa citeva zile mai tirziu politia a gasit masina lui in Brindisi,Italia.
In interiorul ei au gasit corpurile lui Norbert si al copilului pe care acesta il impuscase inainte de a se sinucide cu un glont in cap. In urma analizelor politia a reusit sa relationeze arma lui cu gloantele gasite in corpurile celor 6 victime.

Leave a Reply

Mi lista de blogs

Castiga bani cu Facebook si Twitter

Con la tecnología de Blogger.